Tag Archives: prodej zvěřiny
Zvěřinu připravenou v nové zpracovně Lesů ČR si koupíte v prodejně otevřené v areálu zámku v Židlochovicích
Provoz nové zpracovny zvěřiny s maloobchodní prodejnou otevřely 30. září Lesy České republiky v areálu židlochovického zámku za účasti ministra zemědělství Marka Výborného a generálního ředitele podniku Dalibora Šafaříka.
Zdravé maso z Lesů ČR bude dostupnější – středisko Klíny v Krušných horách zahájilo provoz
Paroháč ve vlastní šťávě, Litvínovský divočák nebo třeba Zvěřináček. Tyto i další výrobky ze zvěřinového masa pro zákazníky nově připravují Lesy České republiky. A to díky středisku zpracování zvěřiny a masné výroby, které státní podnik vybudoval v Krušných horách, konkrétně v obci Klíny.
O kvalitní zvěřinu od Lesů je zájem, podnik navýšil počet prodejních míst
Lesy České republiky v srpnu rozšířily síť prodejních míst zvěřiny. Z lesa na stůl se tak dostává kvalitní čerstvá zvěřina už třetím rokem, nyní v 54 výdejnách podniku v celé republice.
Vojenské lesy spustily e-shop se zvěřinou a biohovězím ze Šumavy; nově je nabízejí i v Praze
Vojenské lesy a statky ČR (VLS) spustily e-shop s nabídkou zvěřiny a biohovězího masa ze Šumavy. Nabídka je určená jak domácnostem, tak i velkoodběratelům, především restauracím a cateringovým společnostem. Vedle dvou výdejních míst na Českokrumlovsku si zákazníci mohou nechat produkty dopravit také do Prahy, kde výdej nově funguje v sídle státního podniku v Dejvicích.
Z lesa na stůl: Státní lesy chtějí zvýšit zájem domácností o zvěřinu
Zvýšit zájem českých spotřebitelů o konzumaci zvěřiny má společný projekt Lesů České republiky a Vojenských lesů a statků ČR – Z lesa na stůl. Oba podniky představují síť 65 prodejních míst po celé republice, kde si mohou maloodběratelé prvotřídní zvěřinu od 6. srpna koupit. Více na www.zlesanastul.cz.